Συνολική ποινή κάθειρξης 14 ετών «μοιράστηκαν» χθες (05-11-2013) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου δύο αλλοδαποί ηλικίας 29 και 30 ετών από την Μαυριτανία οι οποίοι προσπάθησαν να βιάσουν 19χρονη από την Πολωνία, πριν από τρία χρόνια στο Φαληράκι.
Συγκεκριμένα το δικαστήριο καταδίκασε ερήμην τον Diallo Moussa 30 ετών από την Μαυριτανία σε κάθειρξη 8 ετών και τον συμπατριώτη και συγκατηγορούμενο του Balle Moahamed 29 ετών σε κάθειρξη 6 ετών, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη και για τους δύο κατηγορουμένους.
Σύμφωνα με την rodiaki.gr, όλα έγιναν στις 14 Ιουνίου 2010 στις 04.00 τα ξημερώματα στο Φαληράκι. Η νεαρή κοπέλα επέστρεφε στο ξενοδοχείο της όταν ξαφνικά της όρμηξε ο 30χρονος αλλοδαπός.
Ο δράστης την χτύπησε και προσπάθησε να την βιάσει, χωρίς ευτυχώς να τα καταφέρει καθώς η 19χρονη αντέδρασε και ο αλλοδαπός τράπηκε σε φυγή. Όλη αυτήν την ώρα ο 29χρονος από τη Μαυριτανία παρακολουθούσε τον αλλοδαπό και όταν είδε τον φίλο του να απομακρύνεται, το έβαλε και εκείνος στα πόδια…
Από αστυνομικούς του Σταθμού Φαληρακίου μετά από καταγγελία που έκανε η 19χρονη Πολωνέζα συνελήφθη ο 29χρονος, ενώ ο έτερος αλλοδαπός συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του. Και οι δύο μετά τις απολογίες τους είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook