Τα βίντεο που έχει στην κατοχή της και τα οποία κατέγραψαν τη στιγμή της δολοφονίας των δύο νεαρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να ερευνούν οι αστυνομικοί. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πίσω από το στυγερό έγκλημα κρύβεται κάποια τρομοκρατική οργάνωση. Από την αντιτρομοκρατική εκφράζονται φόβοι για νέο χτύπημα, καθώς έχουν περάσει έξι ημέρες και ακόμη δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης.

Οι Αρχές μετρούν αντίστροφα και περιμένουν την προκήρυξη της οργάνωσης που θα αναλαμβάνει την ευθύνη για το χτύπημα της περασμένης Παρασκευής. Έχουν στην κατοχή τους περισσότερα από τα δύο βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, καθώς έχουν συλλέξει υλικό από όλες τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή. Μάλιστα, τις δολοφονίες των νεαρών κατέγραψαν τρεις κάμερες από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τις τηλεφωνικές κλήσεις στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου. Οι αστυνομικοί λαμβάνουν υπόψιν και τις μαρτυρίες που υπάρχουν από ανθρώπους που βρίσκονταν στην περιοχή την ώρα της δολοφονίας.

Τα βίντεο δεν βοηθούν στην αποκάλυψη των δολοφόνων

Τα δύο βίντεο που μέχρι στιγμής έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν είναι δυνατόν να αποκαλύψουν τις ταυτότητες των δραστών στο Νέο Ηράκλειο. Ωστόσο, προκαλεί φρίκη το βίντεο που φαίνεται καθαρά ο τρόπος με τον οποίο έδρασε ο στυγερός δολοφόνος. Σε αυτό, φαίνεται καθαρά ότι έφτασε σε απόσταση αναπνοής προκειμένου να δώσει τη χαριστική βολή στους δύο νεαρούς, ενώ μάλιστα ο ένας ήταν ακόμη όρθιος.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook