Εκδήλωση για την παρουσίαση της έκθεσης ‘’GREKLAND PANORAMA’’, της 1ης Έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στην Σουηδία αποκλειστικά για την Ελλάδα και που διοργανώνει η North Events στην Στοκχόλμη, 14-16 Φεβρουαρίου 2014, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στα Χανιά.

Στα θέματα που θα αναπτυχθούν από τους υπευθύνους της έκθεσης, συμπεριλαμβάνονται το αναλυτικό προφίλ της έκθεσης, τομείς / κλάδοι παρουσίασης: τουρισμού – γαστρονομίας – πολιτισμού, marketing και διαφήμιση της έκθεσης στην Σουηδία, ενεργή συμμετοχή και υποστήριξη όλων των μεγαλύτερων tour operators στην Σουηδίας, κα.

Η έκθεση τελεί Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, το Ελληνο-Σουηδικό Επιμελητήριο, ενώ μεγάλοι Χορηγοί και Εκθέτες είναι οι TUI FRITIDSRESOR, APOLLO KUONI, AIRTOURS, VING, TEMA RESOR, SAS – Scandinavian Airlines, FONTANA, κ.α.

Η παρουσίαση θα γίνει στις 18:00, στο ξενοδοχείο AVRA CITY στο κέντρο της πόλης των Χανίων (Τζανακάκη 23).


Επόμενες προγραμματισμένες παρουσιάσεις είναι αύριο στο Ρέθυμνο: 18.30, Γραφεία Συλλόγου Ξενοδ. Ρεθύμνου Παπαναστασίου 3 και μεθαύριο στο Ηράκλειο: 11:00, Επιμελητήριο Ηρακλείου, Κορωναίου 9, Αίθουσα Καστελάκη.

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook