Συνάντηση με την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Νομού Ηρακλείου είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, κ. Αντώνης Γρηγοράκης.

Κύρια θέματα, μεταξύ άλλων, που απασχόλησαν στη σύσκεψη ήταν η λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων, το νέο νομικό πλαίσιο που διαμορφώνεται με το πέρασμα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στις Υγειονομικές Περιφέρειες, το πλαίσιο πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης του ιατρικού προσωπικού που υπηρετεί σε υγειονομικές δομές της Κρήτης και πρόκειται να στελεχώσει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα υγείας, καθώς και η διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης όλων των πολιτών στις υπηρεσίες υγείας.

Η συζήτηση έγινε σε άριστο κλίμα συνεργασίας επί των προτάσεων και απόψεων που έχει καταθέσει η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ν. Ηρακλείου στον Διοικητή της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, σε συνέχεια προηγούμενης συνάντησης τους και στο πλαίσιο της ενημέρωσης επί των συγκεκριμένων θεμάτων που συζητήθηκαν, με σχετική εισήγηση του Διοικητή της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, κατά την τελευταία συνεδρίαση του ΚΕΣΥΠΕ στην Αθήνα, την προηγούμενη Τετάρτη.

Όπως κοινά αποφασίστηκε, η συνεργασία και η συζήτηση επί των θεμάτων θα συνεχισθεί, στο πλαίσιο της διαβούλευσης ενόψει των επικείμενων αλλαγών στην Π.Φ.Υ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook