Μέσα από το «Σωτηρία», όπου πηγαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τη θεραπεία του, ο Λάμπης Λιβιεράτος ανοίγει για λίγο την καρδιά του στη NEWSBOMB μιλώντας για τους φόβους, τις αγωνίες, αλλά και την ελπίδα που αρχίζει πλέον να αχνοφαίνεται στη ζωή του.

Φορώντας αθλητικές φόρμες, ένα καπέλο Jockey και γυαλιά που κρύβουν το καταγάλανο βλέμμα του από την περιέργεια των γύρω του, ο τραγουδιστής κάθεται σ\’ ένα παγκάκι στο προαύλιο του νοσοκομείου και μιλά με το δημοσιογράφο Νάσο Γουμενίδη.

«Μαθαίνω γι\’ αυτά που γράφονται όλο αυτό το διάστημα και γελώ. Δε νοσηλεύομαι συνέχεια, απλώς έρχομαι ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να κάνω τη θεραπεία μου με τους γιατρούς μου. Όποιος θεωρεί ότι η κατάθλιψη είναι εύκολη ιστορία είναι πολύ γελασμένος. Γι\’ αυτό και θα ήθελα λίγο σεβασμό. Είναι τεράστιος ο αγώνας που κάνουμε όσοι υποφέρουμε από κατάθλιψη για να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας».

Ο Λάμπης σε όλο αυτό τον αγώνα έχει δίπλα του ανθρώπους που τον νοιάζονται πραγματικά. Φίλους δοκιμασμένους. Τον Τζόνι Θεοδωρίδη, τον Νίνο, τον Τόνι Κονταξάκη, τη μητέρα του, αλλά και τις δύο κόρες του

«Τα παιδιά μου είναι η απόλυτη προτεραιότητά μου και η μοναδική μου αγωνία. Τα βλέπω μέσα στην εβδομάδα συχνά και προσπαθώ να τους εξηγώ τα πάντα, για να μη μαθαίνουν ό,τι θέλουν τα περιοδικά. Οι κόρες μου είναι πηγή ζωής και ευλογία για μένα. Ζω γι\’ αυτές και προσπαθώ να συμμετέχω σε κάθε τους δραστηριότητα. Όλα αυτά που έζησα δε θέλω να τα περάσει κανένας πατέρας. Και το λέω αυτό γιατί, πραγματικά, έχω τεράστια αγωνία για το τι θα βγαίνει προς τα έξω και το τι μπορεί να επιφέρει όλο αυτό το φορτίο δημοσιότητας στην ψυχολογία των κοριτσιών μου», καταλήγει ο Λάμπης.

Νέο ξεκίνημα!

Μαζί με τον Τζόνι Θεοδωρίδη έχουν ανοίξει ένα all day cafe bar στην Αγίας Παρασκευής, στο Χαλάνδρι, το Revolution. «Μαζί με τον κολλητό μου ρισκάρουμε να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο αυτή τη στιγμή στο Χαλάνδρι και σύντομα θα κυκλοφορήσει κι ένα CD με δικά μου τραγούδια», λέει ο Λάμπης Λιβιεράτος, ενώ ο Τζόνι Θεοδωρίδης συμπληρώνει: «Του βγάζω το καπέλο. Κάνει φοβερό αγώνα όλο αυτό το διάστημα και αποδεικνύεται παλικάρι». Το μαγαζί ήδη λειτουργεί, ενώ τα εγκαίνιά του θα γίνουν την Τρίτη 12 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ.

Εφημερίδα NEWSBOMB

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook