Την χαρά του για το γεγονός ότι είναι στην Κρήτη και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά εξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος.
Ο 55χρονος τεχνικός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο Μάλεμε, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Ανδρέα Σκέντζο, κάνοντας παράλληλα και τις πρώτες του δηλώσεις στα ΜΜΕ.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ξαναγυρίζω στην Κρήτη και ειδικά στον Πλατανιά. Συναντήθηκα με τον πρόεδρο χθες στην Αθήνα και είδα ότι έχουμε το ίδιο όραμα. Δηλαδή, όσο πιο ψηλά τερματίσει η ομάδα κι όσο πιο γρήγορα συμβεί αυτό. Το νούμερο ένα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το υλικό, το οποίο το πιστεύω πάρα πολύ. Αν δεν πίστευα αυτό το υλικό δεν θα ερχόμουν. Είχα κι άλλες προτάσεις. Η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα. Με πίστη στη δουλειά μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο» είπε αρχικά ο \”Αναστό\”, που αναφορικά με το αν ταιριάξει η φιλοσοφία του με την ομάδα σχολίασε: «Αν δεν πιστεύεις στο υλικό πώς μπορείς να έρθεις σε μία ομάδα; Αφενός. Κι αφετέρου πώς θα μπορείς να υλοποιήσεις το στόχο; Διότι, εάν το υλικό δεν το πιστεύω, ποιος είναι ο λόγος να έρθω; Δεν βρίσκω λόγο να έρθω αν δεν πιστεύω στο υλικό».

Για τη βαθμολογική θέση του Πλατανιά: «Η βαθμολογική θέση του Πλατανιά τον αδικεί ως ομάδα. Η ομάδα είναι καλή, αλλά καμιά φορά τα πράγματα δεν μας έρχονται όπως ακριβώς τα θέλουμε. Όπως είπα και στους ποδοσφαιριστές, για εμάς ό,τι έχει γίνει, έχει γίνει και κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, σαν να αρχίζει το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σάββατο. Οι αναφορές στο παρελθόν, το γιατί και το πώς, δεν οφελούν σε τίποτα. Εμείς κοιτάμε μπροστά».
Για την ψυχολογία στην ομάδα: «Το θέμα της ψυχολογίας δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο. Οποιαδήποτε δουλειά και αν κάνεις, αν δεν έχεις καλή ψυχολογία δεν μπορείς να αποδώσεις. Όπως επίσης, αν δεν υπάρχει καλή λειτουργία μέσα στα αποδυτήρια πάλι δεν μπορείς να αποδώσεις, διότι αυτό βγαίνει στο γήπεδο, σύμφωνα με την εμπειρία μου, γιατί έχω παίξει κι εγώ ποδόσφαιρο».
Για τον προσεχή αντίπαλο, Απόλλωνα: «Γνωρίζουμε πώς αγωνίζεται ο Απόλλωνας, αλλά αυτό είναι δευτερεύον για εμάς. Σημασία έχει πώς θα είμαστε εμείς και πώς θα παρουσιαστούμε το Σάββατο στο παιχνίδι. Αυτό θα προσπαθήσω να «περάσω» στους παίκτες. Ότι, δηλαδή, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, απ” όλες τις πλευρές, και αγωνιστικά και ψυχολογικά, για να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Βαρουξάκης: \”Ο κατάλληλος προπονητής για αυτή τη στιγμή…\”

Την πίστη του ότι ο Αναστόπουλος είναι ο κατάλληλος προπονητής τη δεδομένη χρονική στιγμή εξέφρασε ο Στέλιος Βαρουξάκης. 
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Πλατανιάς ξενάγησε τον νέο προπονητή της ομάδας στα γραφεία και εν συνεχεία στο προπονητικό κέντρο του Μάλεμε, όπου υπήρξε και η πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές. 
Στις δηλώσεις του ανέφερε: «Πιστεύουμε ότι ο Νίκος Αναστόπουλος είναι ο κατάλληλος προπονητής, αυτή τη στιγμή, για να φέρει η ομάδα τα αποτελέσματα που χρειάζεται προκειμένου να μείνει στην κατηγορία και να πετύχει ίσως και κάτι καλύτερο. Είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής, έχει διαχειριστεί αρκετές δύσκολες καταστάσεις, οπότε η Διοίκηση αποφάσισε ότι αυτός θα είναι ο επόμενος προπονητής για να βοηθήσει την ομάδα μας».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook