Για πέμπτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στο Ηράκλειο, στο Ξενοδοχείο ΑΤΛΑΝΤΙΣ στις 8-9 Νοεμβρίου 2013, το Κρητοκυπριακό Συμπόσιο Ρευματολογίας. Το Συμπόσιο διοργανώνεται από την Πανεπιστημιακή Κλινική Ρευματολογίας Ηρακλείου, τον Σύλλογο Ρευματοπαθών Κρήτης, την Ρευματολογική Εταιρεία Κύπρου και τον Αντιρευματικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Το θέμα του Συμποσίου είναι «Διλήμματα και προβληματισμοί στην καθημερινή πρακτική της Ρευματολογίας» και συμμετέχουν ιατροί ρευματολόγοι, ιατροί άλλων ειδικοτήτων, νοσηλευτές από την Κύπρο, την Κρήτη, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Σκοπός είναι η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μεταξύ των επαγγελματιών υγείας, ώστε να μπορούν να παρέχουν εξειδικευμένη φροντίδα στους ρευματοπαθείς.

Αυτό όμως που είναι πολύ σημαντικό και καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα είναι η ενεργή συμμετοχή των Συλλόγων ασθενών της Κύπρου και της Κρήτης στα πλαίσια του Συμποσίου. Έτσι το Σάββατο και ώρα 18.30-20.00, στην Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα «Εξελίξεις στην πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και θεραπείες των ρευματοπαθών» , ασθενείς από την Κρήτη και την Κύπρο θα ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες σχετικά με το προαναφερόμενο θέμα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Γραφείο του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης- Κόσμων 6, τηλέφωνο 2810226966, και ώρες Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00–14:00, και Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη απόγευμα 18:00–20:00, και στο e-mail: sylogosreum.crete@gmail.com.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook