Χωρίς τον Βασίλη Βαλλιάνο, του οποίου σύμφωνα με πληροφορίες \”πειράχθηκε\” και ο μηνίσκος και του τοποθετήθηκε νάρθηκας στο πόδι, συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Φωστήρα, στον Ταύρο, ο Α.Ο. Χανιά.
Την Τετάρτη (06/11) το πρωί το πρόγραμμα είχε γυμναστήριο και το μεσημέρι προπόνηση στη Μοναχή Ελιά (φωτ.).
Η επίσημη ενημέρωση του ΑΟΧ:
\”Γυμναστήριο το πρωί και προπόνηση το μεσημέρι στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς είχε το σημερινό πρόγραμμα για την ομάδα μας. Μοναδική απουσία αυτή του Βαλλιάνου. Την Πέμπτη (7/11)  στις 15:00 είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση από τον Μουράτ Σεροπιάν και τους συνεργάτες του ενώ πριν από αυτή θα γίνουν και οι καθιερωμένες δηλώσεις στα ΜΜΕ.\”

Καταδικάζει τη φραστική επίθεση σε Βούρβαχη

Στον αγώνα κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης μερίδα οπαδών καταφέρθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του αντιπροέδρου της ΕΠΟ και προέδρου της Ε.Π.Σ. Χανίων Γιώργου Βούρβαχη, με την \”μπλε\” ΠΑΕ να καταδικάζει τη συμπεριφορά αυτή μέσω ανακοίνωσης:
\”Η ΠΑΕ Α.Ο.ΧΑΝΙΑ καταδικάζει την συμπεριφορά μεμονωμένων θεατών οι οποίοι κατά την διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου μεταξύ της ομάδας μας και του Αστέρα Τρίπολης , καταφέρθηκαν  με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του Προέδρου της ΕΠΣ Χανίων και Αντιπροέδρου της ΕΠΟ κου Γ.Βούρβαχη.

Τέτοιες ενέργειες δεν συνάδουν με τη φιλοσοφία του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ και ειδικά όταν απευθύνονται σε έναν άνθρωπο που έχει υπηρετήσει με επιτυχία και ήθος το Χανιώτικο ποδόσφαιρο τόσα χρόνια.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook