Δείχνοντας ότι δεν τον επηράσε η διακοπή για τις εορτές του Πάσχα ο Μινώαυρος με καλή εμφάνιση κέρδισε στο φιλικό του Σαββάτου στις Μουρνιές τον… γείτονα Ίκαρο Μ. με 4-0. Το παιχνίδι αυτό ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΧ.

                                     

Οι «πράσινοι» τέσσερις… στροφές πριν το φινάλε του ομίλου τίτλου βρίσκονται στην 2η θέση και στο -2 από τον Κισαμικό και υποδέχονται το Σάββατο τον Άρη Σούδα με σκοπό να διατηρηθούν σε τροχιά τίτλου, περιμένοντας παράλληλα και… στραβοπάτημα του αντιπάλου τους στο εκτός έδρας ματς με την Ιωνία.

Από την άλλη η ομάδα του Μανόλη Πηγουνάκη, που βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου παραμονής, παίζει με τα Κεραμειά για την 15η αγωνιστική τοου πρωταθλήματος στην κοινή τους έδρα, στα Νεροκούρου.

Ο Περδικάκης στο 19’ άνοιξε το σκορ μετά την σέντρα του Καράκη για να κάνει το 2-0 στο 24’ ο Μιχάκης έπειτα από νέα εντυπωσιακή ενέργεια ξανά του Καράκη. Στο 27’ ο αρχηγός Νταγκουνάκης πέτυχε το 3-0, όντας ο τελικός αποδέκτης της συνεργασίας Τόλια και Γκούντελου. Το τελικό 4-0 «έγραψε» και πάλι ο Περδικάκης στο 31’ με κεφαλιά μετά από ιδανική σέντρα του Γκούντελου.

Η εμφάνιση των παικτών του ικανοποίησε τον προπονητή του Μινωταύρου, Βασίλη Παπαδάκη, ο οποίος χρησιμοποίησε και αρκετά παιδιά από την β’ ομάδα, που άφησαν καλές εντυπώσεις (Κοκοτσάκης, Ζινιασβίλι, Νταουντάκης και Τριπολιτάκης).

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

(Η φώτο είναι από επίσημο blog του Μινωταύρου minotavrosfc.blogspot.com)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook