Φοράτε γυαλιά και χρειάζεστε tips μακιγιάζ για τη νυχτερινή σας έξοδο; Τα μοντέρνα γυαλιά αποτελούν το top αξεσουάρ για μια γυναίκα, αφού για την πλειοψηφία των αντρών αποτελούν ένα γοητευτικό φετίχ.

Παρ” όλα αυτά, πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να αποφασίσουν, εάν μπορούν να τα συνδυάσουν με έντονες σκιές, κραγιόν ή μάσκαρα.

Παρακάτω θα βρείτε οχτώ συμβουλές μακιγιάζ που θα αναδείξουν το βλέμμα σας μέσα από τους φακούς:

Αγοράστε ένα κονσίλερ για την περιοχή των ματιών

Οι φακοί των γυαλιών δεν τονίζουν μόνο τις βλεφαρίδες σας, αλλά και την κάτω περιοχή των ματιών. Για να απομακρύνετε τις σακούλες κάτω από τα μάτια, αγοράστε ένα κονσίλερ σε φυσικό και ελαφρύ χρώμα. Έτσι θα κρύψετε το «ταλαιπωρημένο» βλέμμα.

Επιλέξτε ένα έντονο χρώμα κραγιόν ή lip gloss

Για να δώσετε λάμψη στο πρόσωπό σας, μπορείτε άνετα να επιλέξετε φωτεινά και έντονα κραγιόν για τα χείλη σας. Αγοράστε ροζ lip gloss ή κραγιόν σε βιολετί και κόκκινες αποχρώσεις… για να κάνετε τη διαφορά!

Μη φοβάστε να χρησιμοποιήσετε μάσκαρα

Μια από τις καλύτερες συμβουλές για τις γυναίκες με γυαλιά βρίσκεται στη χρήση της μαύρης μάσκαρας. Μη φοβάστε να βάλετε ακόμα και δυο στρώσεις μάσκαρα, καθώς έτσι θα τονιστεί ιδιαίτερα το βλέμμα σας.

Βάλτε eyeliner ανάλογα με το πάχος του σκελετού

Όσο πιο χοντρός είναι ο σκελετός των γυαλιών, τόσο πιο χοντρό πρέπει να είναι το περίγραμμα του eyeliner στα μάτια σας. Πρόκειται για ένα μυστικό που ισορροπεί την εικόνα σας. Αντίθετα, εάν τα γυαλιά σας έχουν μεταλλικό σκελετό, προτιμήστε μια λεπτή γραμμή eyeliner.

Μην ξεχάσετε το ρουζ

Το ρουζ θα σας φωτίσει και θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας. Βάλτε πάνω στα «μήλα» του προσώπου λίγο ρουζ σε απαλό ροζ ή καφέ αποχρώσεις και αποκτήστε έξτρα λάμψη. Να θυμάστε, ότι το ρουζ αποτελεί το μυστικό «όπλο» κάθε κοπέλας με γυαλιά.

Χρησιμοποιήστε ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σας

Εάν δεν θέλετε να φορέσετε μάσκαρα, χρησιμοποιήστε ένα ψαλίδι για βλεφαρίδες. Το αποτέλεσμα θα είναι σχεδόν το ίδιο. Πρόκειται για μια φυσική εναλλακτική που θα «τραβήξει» τα βλέμματα των γύρω σας.

Πείτε «ναι» στο φυσικό μακιγιάζ στα μάτια

Όταν φοράτε μοντέρνα γυαλιά, καλό είναι να προτιμάτε μακιγιάζ ματιών σε απαλά χρώματα. Οι σκιές με έντονα χρώματα, όπως είναι το μωβ ή το γαλάζιο θα φέρουν την υπερβολή στην εμφάνισή σας. Άλλωστε, ήδη τα γυαλιά οράσεως αναδεικνύουν τα μάτια σας, πόσο μάλλον εάν διαθέτουν μαύρο κοκάλινο σκελετό.

Περάστε τα φρύδια σας με μολύβι

Ανάλογα με το μέγεθος των φακών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι για να τονίσετε τα φρύδια σας. Κάτι τέτοιο θα προσφέρει ένταση στο look σας. Προσοχή! Μην προχωρήσετε σε υπερβολές…

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook