Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και το δεύτερο φιλικό του Πλατανιά μέσα σε τρεις μέρες. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 2-1 επί της Παλαιόχωρας την Παρασκευή επικράτησαν με το ίδιο σκορ, ξανά στο Μάλεμε, του πρωταθλητή του Περιφερειακού Ρούβα.

 

Στο φιλικό δινόταν η ευκαιρία στους δυο προπονητές να δοκιμάσουν αρκετά πράγματα και παίκτες, ενώ ήταν και στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το φινάλε στα πρωταθλήματα τους.

Ο Πλατανιάς θα πάει την Κυριακή (8/5) στην Πάτρα παίζοντας το τελευταίο του χαρτί για είσοδο στην τριάδα, ενώ ο Ρούβας ολοκληρώνει την εκπληκτική πορεία του στο Περιφερειακό με το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αετό στα Ανώγεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Στέλιος Μπαξεβάνης στο 20’ πέτυχε το 1-0 για να ισοφαρίσει στις αρχές του β’ ημιχρόνου (51’) ο Γιάννης Φουκαράκης.

Ο Νίκος Κατσικοκέρης, που έδειξε ότι δεν… καταλαβαίνει από φιλικά κι επίσημα σκοράροντας ανελλειπώς, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 65’, ενώ νωρίτερα είχε και δοκάρι (49\’).

Με τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε και ο πρώην παίκτης του Αετού Ανωγείων Βασίλης Μπαστάκης, που ανήκει στην Αλεξάνδρεια, ο οποίος ήταν μέλος του Ρούβα κατά το παρελθόν (στην Α\’ ΕΠΣΗ) ενώ πέρσι είχε ψηφιστεί 2ος καλύτερος νέος στο Περιφερειακό.

Πλατανιάς: Λιούρδης, Αθανασιάδης (46’ Τσοντάκης), Κατρανίτσας (46’ Παπαδημητρίου), Παληγεώργος (46’ Τζανής), Γεωργόπουλος, Πότσι, Μουνάφο, Μαρτσάκης, Πιτσόκος (70’ Πατρικάκης), Μπαξεβάνης, Κατσικοκέρης.

Ρούβας: Ψαρουλάκης (46’ Χριστοδουλάκης), Πριλάκης, Λαγουδάκης, Ιερωνυμάκης, Μπαστάκης (72’ Βαρούχας), Χαραλαμπάκης (72’ Αναγνωστάκης), Κουτσάκης, Ταβλαδωράκης (30’ Γιαννακάκης), Γουργιώτης (46’ Τζωρακολευθεράκης), Ξυλούρης (46’ Αντωνάκης), Φουκαράκης (72’ Δρακούλης)

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook