Την ώρα της εισβολής των αστυνομικών δυνάμεων στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, αστυνομικός με πολιτικά κατέγραφε με κάμερα την όλη επιχείρηση.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιμπίδας που ήταν στον αέρα συνέχισε κανονικά την εκπομπή ¨καρφώνοντας¨ τον κινηματογραφιστή στους ακροατές, λίγο πριν εγκαταλείψει το μικρόφωνο με τη φράση «Εδώ πρέπει να σας αφήσω, Ψυχή Βαθιά».

Με αυτόν τον τρόπο πληροφορηθήκαμε ότι η αστυνομία έχει βίντεο από την επέμβαση των ΜΑΤ στο χώρο του Ραδιομεγάρου, το ζήτημα είναι πότε θα δοθεί στη δημοσιότητα, όπως αντίστοιχα έγινε τις προηγούμενες ημέρες με δύο συγκλονιστικά ντοκουμέντα που δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ:

- Τη Δευτέρα το απόγευμα, τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες με το δράστη της διπλής δολοφονίας στο Ν. Ηράκλειο που ξεπρόβαλε ως φάντασμα και μπορούσες να διακρίνεις τόσα χαρακτηριστικά όσα μπορείς να δεις και σε ένα φάντασμα (άσε που αν βλέπεις φαντάσματα έχεις πρόβλημα) και

-Την Τρίτη το απόγευμα το συγκλονιστικό βίντεο από την εν ψυχρώ εκτέλεση που μάθαμε ότι τελικά στο σημείο περνούσαν αυτοκίνητα και δεν ήταν τελείως άδειος ο δρόμος

Το απόγευμα της Πέμπτης ετοιμάζει τίποτα η ΕΛ.ΑΣ ΦΙΛΜ;

Φαίνεται ότι η αστυνομία μυείται στα... τηλεπικοινωνιακά παιχνίδια που έχουν από καιρό εντρυφήσει άλλες υπηρεσίες…

Ε.Ζ