Νίκη \”βάλσαμο\” πέτυχε ο ΟΦΗ επί του Αγροτικού Αστέρα με 1-0, αφήνοντας στην άκρη, έστω και για λίγο, το άγχος από την επικείμενη απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής που αφορά την αδειοδότηση για το επόμενο πρωτάθλημα.  
Σ\’ ένα ματς που ο αντίπαλος έπαιξε κλειστά, παθιασμένα και με δύναμη σχεδόν σε όλες τις φάσεις, το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου κατάφερε να πάρει τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς  με γκολ του Ρούσεφ στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης, 
 Ο Κρητικός σύλλογος είχε σημαντικές ευκαιρίες, ξεκινώντας το \”χορό\” μόλις στο 4\’ όταν ο Παπουλής επιχείρησε την σέντρα σουτ όμως έδιωξε δύσκολα ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Στο 16\’ ο Αγρίτης με σέντρα σουτ, έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του πορτιέρο Γλυκού ενώ, λίγο νωρίτερα, οι \”ασπρόμαυροι\” ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Βλόνταρτσικ.
Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Γλυκός ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα καθώς έσωσε την ομάδα του ουκ ολίγες φορές, πέρα βέβαια από την φάση του γκολ που νικήθηκε από τον Ρούσεφ. 

Ο ΟΦΗ με τη νίκη που πέτυχε, αύξησε την διαφορά από τον Λεβαδειακό που έμεινε στο 0-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ωστόσο δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά του από τον Παναιτωλικό που πήρε το διπλό της νίκης μέσα στην έδρα του Εθνικού.

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Γαλανόπουλος, Μπερτίν, Γεωργίου, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ρούσεφ (88\’ Πίτσος), Αγρίτης, Παπουλής, Βλόνταρτσικ (66\’ Καμπάνταης)

Αγροτικός Αστέρας: Γλύκος, Παπαδόπουλος Γ., Μερεσιώτης, Αγγελόπουλος (69\’ Στεφανίδης), Κονέ, Κούτσης, Σαμουηλίδης, Τσουκαλίδης, Γέστιτς (25\’ Μπεκιάρης), Τσούκλης (57\’ Ναλμπάντης), Κωνσταντινίδης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook