Τελευταία ενημέρωση: 17:48

Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι στην Εθνική Οδό στο ύψος της Σκεπαστής στο Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα ο συνοδηγός να πεθάνει ακαριαία ενώ ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ένα παιδί 10 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρια άτομα, ξέφυγε της πορείας του, βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε από μικρό ύψος, όμως η πτώση στάθηκε μοιραία για έναν άντρα, ηλικίας περίπου 70 ετών.

\"\"

Ο θάνατος του ηλικιωμένου ήταν ακαριαίος ενώ από τους δύο ακόμα επιβαίνοντες, η 35χρονη οδηγός έχει χτυπήσει στα πλευρά και το θώρακα ενώ το παιδί στο κεφάλι χωρίς ωστοσο η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Στο σημείο έσπευσε και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής από το Ρέθυμνο για τον απεγκλωβισμό των ατόμων από το σημείο που είχε πέσει το αυτοκίνητο.

\"\"

Πρώτα απεγκλωβίστηκαν οι δύο τραυματίες οι οποίοι έχουν μεταφερθεί ήδη με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου ενώ λίγο πριν τις 4 ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του άτυχου άντρα ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τις αιτίες του δυστυχήματος

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook