Το μητρικό ένστικτο αποδείχθηκε πιο ισχυρό από κάθε άλλο στην περίπτωση της Ranvir Bassi που βρέθηκε αντιμέτωπη με την κάννη του όπλου του κουκουλοφόρου που μπήκε στο κατάστημά της για να τη ληστέψει.

Η 35χρονη βρισκόταν στο κατάστημα στο Stafford με την 7χρονη κόρη της Sattreet της Βρετανίας όταν ο άγνωστος εισέβαλε τη Δευτέρα το βράδυ και της ζήτησε τα λεφτά από το ταμείο.

Αντί να παραδώσει τις εισπράξεις της- που θα ήταν ίσως και η πιο ακίνδυνη αντίδραση- η 35χρονη αντέδρασε ορμώντας στον εισβολέα ενώ η τρομοκρατημένη κόρη της κρυβόταν πίσω της.

«Ήταν τρομακτικό. Δεν ξέρω γιατί το έκανα, νομίζω πως ήταν το μητρικό ένστικτο, η Sattreet κρυβόταν κι εγώ απλά όρμησα. Μου φώναξε να του δώσω τα λεφτά κι εγώ φώναξα ‘όχι, φύγε από το μαγαζί μου’ και άρχισα να τον σπρώχνω. Μάλλον τον αιφνιδίασα γιατί όντως έφυγε!», λέει η Bassi στη Daily Mail.

Το οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία η οποία αναζητεί πληροφορίες που μπορούν να οδηγήσουν στην ταυτότητα του δράστη.

Δείτε το βίντεο...
newsbeast.gr