Το πειθαρχικό συμβούλιο του σχολείου της Νοτίου Ουαλίας απέλυσε την 28χρνη Λίντσεϊ Μπλακ, μετά την αποκάλυψη πως έστειλε κείμενα, e-mail και μηνύματα στο Facebook σε έναν 17χρονο μαθητή, ζητώντας του επίμονα να κάνει σεξ μαζί της, σύμφωνα με την Daily Mirror.

Η καθηγήτρια της Δραματικής είχε συνεργαστεί παλαιότερα με τον μαθητή, σε ένα μουσικό σχολείο και, στα μηνύματα που του έστελνε, του ομολογούσε ότι είχε όνειρα, στα οποία οι δυο τους έκαναν σεξ!

Οι υπεύθυνοι του Καθολικού Λυκείου του Αγίου Ιωσήφ στο Νιούπορτ της Νοτίου Ουαλίας δήλωσαν πως η Μπλακ φλέρταρε με το αγόρι και του έστελνε μηνύματα για σεξ και αλκοόλ. Μάλιστα, τον παρότρυνε να κλείσουν κάποιο ερωτικό ραντεβού και ότι αν ήθελε, θα μπορούσε να φέρει και την κοπέλα του!

Σύμφωνα με τη Mirror, η Μπλακ φέρεται πως είχε και κάποιες ακατάλληλες σεξουαλικές συνομιλίες με άλλους ανήλικους μαθητές στην τάξη της.

Συγκεκριμένα, τους ρωτούσε αν υπήρχε κάποιος στην αίθουσα, ο οποίος ήταν ακόμα παρθένος, ενώ τους έβαζε να παίζουν και διάφορα ερωτικά παιχνίδια

Η ίδια, όταν συνελήφθη, απέδωσε όσα τις καταλογίζουν, στο γεγονός ότι ήθελε να εντρυφήσει τους μαθητές στο \”πνεύμα του δράματος\”, ενώ αρνήθηκε πως έκανε συζητήσεις για σεξ στην τάξη και υποστήριξε πως όλα αυτά είναι κατασκευασμένα από τους μαθητές της. Παραδέχτηκε όμως ότι έστελνε ερωτικά μηνύματα στο Facebook του 17χρονου μαθητή.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook