Διασωληνομένο στο ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκε το ανήλικο παιδί το οποίο τραυματίστηκε στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Ρεθύμνου – Ηρακλειου, στο ύψος της Σκεπαστής (δείτε εδώ).

Το μικρό παιδί είχε χτυπήσει στο κεφάλι και οι πρώτες εκτιμήσεις δεν έκαναν λόγο για κάτι ανησυχητικό, ενώ είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, έχοντας τις αισθήσεις του, όμως νωρίς το απόγευμα, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στην παιδοχειρουργική του ΠΑΓΝΗ.

Υπενθυμίζεται ότι από το τραγικό ατύχημα, βρήκε ακαριαίο θάνατο ένας ηλικιωμένος άντρας, ο οποιος ήταν συνοδηγός ενώ η 35χρονη οδηγός του οχήματος έχει τραυματιστεί στα πλευρά και το θώρακα.

Εικόνες από το σημείο΄που σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα τρία άτομα, ενώ κινούνταν στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Σκεπαστής, ξέφυγε της πορείας του, βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε από μικρό ύψος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο ηλικιωμένος συνοδηγός του οχήματος.

\"\"

Ο θάνατος του ηλικιωμένου ήταν ακαριαίος ενώ από τους δύο ακόμα επιβαίνοντες, η 35χρονη οδηγός χτύπησε στα πλευρά και το θώρακα ενώ το παιδί στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής από το Ρέθυμνο για τον απεγκλωβισμό των ατόμων από το σημείο που είχε πέσει το αυτοκίνητο.

\"\"

Πρώτα απεγκλωβίστηκαν οι δύο τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου ενώ λίγο πριν τις 4 ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του άτυχου άντρα ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook