Στην εξαιρετική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του, κυρίως στο πρώτο μέρος, στάθηκε ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, αμέσως μετά το ματς και τη νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα με 1-0. 
\”Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καταπληκτικοί και το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ. Ήρθε όμως στη συνέχεια οπότε και συνεχίσαμε τις καλές φάσεις και το σκορ είναι μικρό και δεν δείχνει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Μετά το τέρμα που πετύχαμε διαχειριστήκαμε σωστά και έξυπνα το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη. Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά που κάνουν καλά τη δουλειά τους. Μπράβο και στον κόσμο που ήρθε να μας βοηθήσει, σε μια μέρα που δεν είναι και τόσο εύκολο. Τώρα κοιτάμε τον επόμενο αγώνα που έχουμε με τον Πιερικό. Ο Αστέρας είναι μια καλή ομάδα που έκλεισε καλά τους διαδρόμους προς την περιοχή της, αλλά εμείς καταφέραμε να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε τη νίκη\”.
Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας Βασίλης Αντωνιάδης, εκθείασε την διοίκηση του ΟΦΗ για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα του.    
 \”Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους στον ΟΦΗ για την άψογη φιλοξενία, αλλά και στον κόσμο για τη στάση του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πάλεψαν και ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ενός τόσο δύσκολου αγώνα με εξαίρεση τη φάση του γκολ. Όταν ένα παιχνίδι τελειώνει με νίκη του αντιπάλου δεν είναι κάτι ευχάριστο, αλλά τώρα εμείς δεν μπορούμε να σταθούμε περισσότερο σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια που μένουν και θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους βαθμούς που τόσο πολύ θέλουμε. Συγχαρητήρια και στη διαιτησία που ήταν άψογη και βοήθησε στο να γίνει ένα καλό παιχνίδι\”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook