Πρόταση δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης κατέθεσε ο Πρόεδρος του Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας από το βήμα της βουλής και με αφορμή και τις εξελίξεις στην ΕΡΤ.

Την Παρασκευή στις 12 το πρωί ξεκινάει η συζήτηση και τα μεσάνυχτα της Κυριακής αναμένεται η ψηφοφορία.

Ο Αντώνης Σαμαράς σε ομιλία του σήκωσε το γάντι και είπε ότι η Δημοκρατία δεν φοβάται τις μομφές. «. Για κάποιους είναι «μομφή» να πιστεύεις στην Ελλάδα. Είναι «μομφή» να πιστεύεις σε πρωτογενή πλεονάσματα. Είναι «μομφή» να δημιουργείς πρωτογενή πλεονάσματα, για πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι «μομφή» να περνάς από την ύφεση στην ανάκαμψη, για πρώτη φορά εδώ και έξι χρόνια. Είναι «μομφή» να πιστεύεις στη νομιμότητα. Είναι «μομφή» να αποκαθιστάς τη νομιμότητα.

Είναι «μομφή» να αντιστέκεσαι στις ακρότητες και τις παρανομίες. Εμείς απαντάμε στις «μομφές» και προχωράμε. Η δημοκρατία δεν φοβάται την αλήθεια και δεν φοβάται τις «μομφές» από τα υπολείμματα του παρελθόντος.

Επειδή εφαρμόστηκε ο νόμος και αποδίδεται στον Ελληνικό λαό ένα δημόσιο κτίριο. Περάσαμε πολλά δύσκολα και πολύ πιο δύσκολα. Ο λαός απαιτεί να προχωρήσουμε. Ο λαός απαιτεί να κάνουμε περισσότερα και ταχύτερα. Ο λαός απαιτεί να μην κάνουμε πίσω. Και δεν θα κάνουμε πίσω… » είπε ο πρωθυπουργός.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook