Ισως οι οδηγοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην Αττική οδό να αναρωτήθηκαν αν μετείχαν εν αγνοία τους στα γυρίσματα κάποιας ταινίας. Η καταδίωξη που εξελισσόταν μπροστά στα μάτια τους είχε όλα τα στοιχεία για να χαρακτηριστεί κινηματογραφική, αλλά ήταν απόλυτα αληθινή.

Το περιστατικό έγινε στην προσπάθεια της αστυνομίας να πιάσει έναν 33χρονο, ο οποίος για να γλιτώσει άρχισε να ρίχνει στην Αττική οδό πακέτα με χασίς. Ολα ξεκίνησαν όταν ο ύποπτος έφυγε από το σπίτι του στο Χαϊδάρι, ενώ τον παρακολουθούσε η Δίωξη Ναρκωτικών.

Στην πορεία οι αστυνομικοί ειδοποίησαν μία ομάδα ΔΙΑΣ να του κάνει εικονικό έλεγχο, αλλά ο 33χρονος- που μετέφερε ναρκωτικά- δεν σταμάτησε και έτσι ξεκίνησε η καταδίωξη από την Αχαρνών μέχρι την εθνική Αθηνών – Λαμίας. Σε κάποιο σημείο ο δράστης άρχισε να πετάει χασίς στην Αττική οδό και βγαίνοντας στην έξοδο του Αγίου Στεφάνου, μπήκε στο ρεύμα της εθνικής προς Πειραιά.

Στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης όμως εγκλωβίστηκε, καθώς όπως αναφέρει το newsit.gr, υπήρχε μπροστά του ένα τζιπ και ακριβώς από πίσω του το αυτοκίνητο της δίωξης ναρκωτικών. Δεν το έβαλε κάτω. Αρχικά χτύπησε τα δύο αυτοκίνητα και στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας, διασχίζοντας κάθετα την Εθνική για να μπει στο αντίθετο ρεύμα. Ολες οι προσπάθειές του όμως έπεσαν στο κενό, καθώς συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα.

newsit.gr/iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook