Η Μαρία Μιχαλάκα παρουσιάστηκε και μίλησε για τη μεταγραφή της στον ΠΑΟΚ από τον Άρη, αλλά και για το «όχι» στην πρόταση του Ολυμπιακού. 
Η παρουσίαση της κολυμβήτριας έγινε χθες το μεσημέρι στα γραφεία του ΠΑΟΚ και η μεταγραφή θεωρείται η κορυφαία του κολυμβητικού τμήματος τα τελευταία χρόνια.
\”Αρχικά θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι μεγάλος σύλλογος, με πολλούς αξιόλογους αθλητές και άρτια οργάνωση. 
Μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου να συνεχίσω την καριέρα μου στον Π.Α.Ο.Κ. έπαιξε η προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας, καθώς μέσα από τη συζήτηση που είχαμε κατάλαβα ότι μοιραζόμαστε τους ίδιους μεγάλους στόχους, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Βραζιλίας\” είπε η αθλήτρια στο seleo.gr.
\"\"
\”Τον ερχόμενο Αύγουστο θα λάβει χώρα το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών γυναικών και θ\’ακολουθήσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Σε αυτές τις διοργανώσεις θα έχω τη δυνατότητα να συμμετέχω με τα χρώματα του Π.Α.Ο.Κ. και πιάσω τους χρόνους για να εξασφαλίσω ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο\”.
\"\"
\’\’Δεν είχα κανένα ενδοιασμό να μεταγραφώ από τον Άρη. Ξέρω ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι μεγάλος σύλλογος που μπορεί να μου προσφέρει όσα χρειάζομαι για να εξελιχθώ σαν αθλήτρια\’\’.
\"\"
newsit.gr/seleo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook