Η British Airways αρνήθηκε να επιβιβάσει σε αεροσκάφος της με προορισμό τη Γαλλία, έναν 22χρονο υπέρβαρο ο οποίος είχε επισκεφτεί τις ΗΠΑ προκειμένου να αντιμετωπίσει ιατρικά το πρόβλημα με το βάρος του.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα του νεαρού η αεροπορική εταιρεία αρνήθηκε να τον δεχτεί και τον «εγκατέλειψε» στο αεροδρόμιο, επειδή ήταν πολύ παχύς.

Ο Κέβιν Σένε ζυγίζει περίπου 230 κιλά εξαιτίας ενός ορμονικού προβλήματος που αντιμετωπίζει. Για το λόγο αυτό νοσηλευόταν επί ενάμιση χρόνο στην Κλινική Μάγιο του Σικάγο.

Η μητέρα του περιέγραψε τα προβλήματα του γιου της μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι CBS.

«Κατηγορούμε την British Airways γιατί μας παράτησε εδώ», στο αεροδρόμιο του Σικάγο. Αφού μπόρεσαν να τον φέρουν εδώ στην οικονομική θέση, υπήρχε τρόπος να τον πάνε και στο σπίτι του στην οικονομική θέση, για να συνεχίσει τη θεραπεία του» δήλωσε η μητέρα του.

Από την πλευρά του εκπρόσωπος της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας δήλωσε στο ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο, ότι για την εταιρεία δεν είναι εύκολο να δεχθεί τον συγκεκριμένο πελάτη χωρίς να υπάρξει πρόβλημα, προσθέτοντας πως οι υπηρεσίες της εταιρείας «εργάζονται αδιάκοπα για να βρουν μια λύση».

Ο νεαρός είναι αναγκασμένος να μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, χρειάζεται διαρκώς οξυγόνο και ιατρική παρακολούθηση.

Τελικά η οικογένεια έπειτα από μια εβδομάδα παραμονής σε ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο αποφάσισε να πάρει το τρένο για τη Νέα Υόρκη και να επιστρέψει στη Γαλλία με το πλοίο Κουίν Μέρι, μέσω Βρετανίας.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook