Τον τρόμο βίωσε λίγο πριν από τις τρεις τα ξημερώματα, μια 60χρονη γυναίκα στο Τραγανό του δήμου Πηνειού, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο κουκουλοφόρους ληστές. 

Οι δράστες έσπασαν την πόρτα του σπιτιού για να «μπουκάρουν» και εκείνη αφού απειλήθηκε, κατάφερε να διαφύγει και να αναζητήσει βοήθεια στα γειτονικά σπίτια.

Μοιάζει απίστευτη η ιστορία που έζησε μια εξηντάχρονη που ζει μόνη στο σπίτι της στις παρυφές του Τραγανού. Η γυναίκα παρακολουθούσε τηλεόραση όταν περίπου στις 02.45 δύο άτομα με κλωτσιές έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της. Μπήκαν μέσα και η 60χρονη αντίκρισε τους δύο άντρες που φορούσαν κουκούλες και γάντια.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, μιλούσαν άπταιστα ελληνικά μην αφήνοντας αμφιβολίες για την εθνικότητά τους. Οι δράστες έβαλαν ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο της γυναίκας και την πίεσαν να τους πει που είχε κρυμμένα χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Την ώρα που οι δράστες άρχισαν να ψάχνουν, η 60χρονη κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας μακριά από το σπίτι της, ενώ οι ληστές συνέχισαν να ψάχνουν μέσα σε αυτό κάνοντας τα όλα άνω – κάτω. Τελικά έφυγαν αποσπώντας το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και κοσμήματα αξίας 1.500 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα μέσα στη νύχτα προσπάθησε να βρει βοήθεια από τα γύρω σπίτια αλλά δεν της άνοιγε κανείς. Αν και προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία, μέσα στον πανικό της δεν τα κατάφερε και έτσι το πρωί μετέβη στο Α.Τ. Ανδραβίδας όπου και κατήγγειλε τα όσα είχαν συμβεί.

newsit.gr