Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί τρανό παράδειγμα για το τι δεν πρέπει να κάνει κανείς μετά από τρακάρισμα. Το σημαντικότερο; Δεν προσπαθείς να διαφύγεις! 

Ο οδηγός του μαύρου SUV, ο οποίος είχε προηγουμένω κλέψει το αυτοκίνητο, ενεπλάκη σε ένα τροχαίο στους δρόμους του Σικάγο, καθώς συγκρούστηκε με ένα ταξί. Ο οδηγός του ταξί προσπάθησε να πλησιάσει το SUV για να πάρει προφανώς τα στοιχεία του, αλλά όπως φάνηκε τελικά ο κλέφτης δεν είχε και μεγάλη σχέση με την οδήγηση. 

Κάνοντας συνεχώς μανούβρες μπροστά-πίσω και σταματώντας την κυκλοφορία προσπαθούσε να διαφύγει, μέχρι που έβγαλε από τα ρούχα του τον ταξιτζή, καθώς παραλίγο να τον πατήσει! Ο οργισμένος ταξιτζής πλησίασε και χτύπησε με γκλομπ το παράθυρο του SUV, πανικοβάλοντας τον οδηγό και εκεί ξεκίνησαν τα... συγκρουόμενα! 

Πότε με την όπισθεν και πότε πηγαίνοντας μπροστά τράκαρε όποιο αυτοκίνητο βρήκε μπροστά του θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές άλλων οδηγών. Τελικά προς... ανακούφιση όλων κατάφερε να απομακρυνθεί με μεγάλη ταχύτητα. 

Όπως ήταν φυσικό ο δράστης τελικά συνελήφθη από την αστυνομία, όταν έπεσε πάνω σε ένα δέντρο! Πέντε αυτοκίνητα έπαθαν ζημιά από την αποκοτιά του 20χρονου δράστη.


protothema.gr