Επαναστάτησαν μην αντέχοντας την κακομεταχείριση και την εξώθησή τους στην πορνεία, τρεις γυναίκες από τη Ρουμανία οι οποίες εργάζονταν σε καφέ-μπαρ στην περιοχή του Μακρύ Γιαλού στη Μυτιλήνη και κατήγγειλαν τον μαστροπό τους, που δεν ήταν άλλος από τον 49χρονο υπεύθυνο του καταστήματος!

Αρχικά, οι τρεις γυναίκες ηλικίας 24, 37 και 39 χρόνων κατέθεσαν μήνυση για σωματικές βλάβες και εξύβριση στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, υποστηρίζοντας ότι ο 49χρονος διαπληκτίστηκε μαζί τους και τις χτύπησε.

Όμως, από τις απαντήσεις που έδωσαν στους αστυνομικούς προέκυψε ότι ο υπεύθυνος του καταστήματος εξωθούσε στην πορνεία τις ίδιες και άλλες αλλοδαπές που δούλευαν στο μπαρ!

Ο 49χρονος συνελήφθη για τις αρχικές κατηγορίες και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία. Την κατηγορία της μαστροπείας αντιμετωπίζει και ο 45χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης που συνελήφθη για υγειονομικές παραβάσεις στο μαγαζί, καθώς οι τρεις αλλοδαπές κατήγγειλαν ότι είχε δώσει τη συγκατάθεσή του στον 49χρονο να τις «προσφέρει» στους θαμώνες!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook