Το πιο λαμπρό… αστέρι της ελληνικής αποστολής ήταν η Άννα Ντουντουνάκη στους Βαλκανικούς αγώνες, που διεξήχθησαν στη Μπάνια Λούκα της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης. Μετά την εμφάνιση του Σαββάτου (30/4) και τις δυο πρωτιές (αν και η μία ακυρώθηκε) ακολούθηση μια εκπληκτική κούρσα της 16χρονης αθλήτριας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων την Κυριακή (1/5) και στην σκυταλοδρομία 4Χ100.

 

Η νεαρή κολυμβήτρια έδειξε και πάλι τις ικανότητρς της αφήνοντας πίσω της την άκυρη προσπάθεια στα 100μ. πεταλούδα. Με εντυπωσιακή και γρήγορη κούρσα στην σκυταλοδρομία 4Χ100 μικτή ατομική η Ντουντουνάκη βοήθησε σημαντικά την Εθνική ομάδα να κατακτήσει την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Πέρα από αυτό η αθλήτρια του ΝΟΧ κατάφερε να βελτιώσει για δεύτερη σερί μέρα την ατομική της επίδοση κατεβάζοντας τον χρόνο της στο 1.02.70 από το 1.02.94 του Σαββάτου.

 Η γενική εικόνα είναι ότι η Χανιώτισσα κολυμβήτρια «έλαμψε» και πάλι στους Βαλκανικούς αγώνες και πλέον κοιτάει μπροστά αφού υπάρχει ακόμα μια διοργάνωση που θα συμμετάσχει, αυτή του «Ακρόπολις» το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου. 

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook