Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) σε συνεργασία με τον Αντιπρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Σφυρή Μανόλη και εκπροσώπους από τους κλάδους της εστίασης ανέλαβαν πρωτοβουλία προκειμένου να ιδρυθεί ένας νέος πρωτοβάθμιος συνδικαλιστικός φορέας ο οποίος θα εκφράζει το σύνολο των επαγγελμάτων που έχουν να κάνουν με την εστίαση (Εστιατόρια, Ταβέρνες, Σουβλατζίδικα, Ψησταριές, Πιτσαρίες, Καφέ – Μπαρ, Καφενεία- Μεζεδοπωλεία) και λοιπά συναφή επαγγέλματα.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής η ΟΕΒΕΝΕΙ καλεί τους επαγγελματίες εστίασης να παρευρεθούν στην σύσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18.30 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου (Κορωναίου 9) αίθουσα Καστελάκη προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειες τους για την υλοποίηση του στόχου προς όφελος όλων των συναδέλφων.

Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει:

\”Συνάδελφοι, τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους κλάδους της εστίασης Φ.Π.Α., κάπνισμα, ΑΕΠΙ, οφειλές σε ΟΑΕΕ και πολλά άλλα που βρίσκονται σε εξέλιξη επιβάλουν την παρουσία όλων μας στη συγκεκριμένη σύσκεψη, προκειμένου να αναζητήσουμε και να διεκδικήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα δικαιώματα μας και να διατηρήσουμε τις επιχειρήσεις μας.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook