Χωρίς τον Λευτέρη Ψυχουντάκη, που δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί μετά την επέμβαση που έκανε στο στόμα, θα παραταχθεί στην Ελευσίνα ο Κισσαμικός.
Κόντρα σε μια από τις πιο ενισχυμένες ομάδες του 5ου ομίλου, με τα ονόματα των Ρούσεφ και Ουέλινγκτον να ξεχωρίζουν, η Χανιώτικη ομάδα στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα, στην αναμέτρηση της Κυριακής (10/11, 15.00) στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας.
Ο Πανελευσινιακός μετράει 3 νίκες και 3 ισοπαλίες, έχοντας ένα βαθμό παραπάνω από το συγκρότημα του Σπύρου Μπαξεβάνου.
Ο 42χρονος τεχνικός επέλεξε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ομάδας:

\”Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδα μας ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Πανελευσινιακό (10/11, 15.00).

Το βράδυ της Παρασκευής (08/11) είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής από το λιμάνι της Σούδας, με προορισμό τον Πειραιά, όπου και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές επέλεξε στην αποστολή ο προπονητής της ομάδας μας Σπύρος Μπαξεβάνος.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε αυτήν:

Ρίζος, Κοντοπίδης, Δρακάκης, Ενγκουέμ, Εσόνο, Καρβουνιάρης, Κιν, Λευτ. Κομπογεννητάκης, Κουμπρόγλου, Μαντζιούνης, Μπάτζιο, Παπακαστρήσιος, Παραλίκης, Τζιορτζιόνε, Τσικουδάκης, Χατζηλιόντας, Χολέβας, Ψαράκης.

Εκτός από τον Ψυχουντάκη, που λόγω της επέμβασης στο στόμα δεν μπορεί να αγωνίζεται για κάποιο διάστημα, οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής, Ανιάνγκμε, Βαρδάκης, Βλαχάκης, Γιουρουκάκης και Κοκάκης, θα πάρουν μέρος στο φιλικό της Κυριακής (10/11, 16.00) του Νέου Κισσαμικού με τον Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών, που θα γίνει στο Δ.Σ. Κισσάμου.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook