Τιμώντας το μορφωτικό έργο που επιτελεί το Πολυτεχνείο στην Κρήτη, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων προκήρυξε τον αγώνα ιστιοπλοΐας με την επωνυμία "Πολυτεχνείο Κρήτης".

Ο αγώνας εντάσσεται στο κοινό, ετήσιο πρωτάθλημα, που διοργανώνουν ο Ναυτικός και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλοας Χανίων.

Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:

"Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων προκηρύσσει τον αγώνα ο οποίος περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό ημερολόγιο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο.) και εντάσσεται στο κοινό, ετήσιο πρωτάθλημα που διοργανώνουν ο Ν.Ο.Χ. και ο Ι.Ο.Χ.
Ο Ν.Ο. Χανίων έδωσε την επωνυμία "Πολυτεχνείο Κρήτης" τιμώντας το μορφωτικό έργο που επιτελεί το Πολυτεχνείο στην Κρήτη και ως αναγνώριση για τη συνεργασία του με τον Όμιλο προς ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας στα Χανιά.
Περιλαμβάνει δύο επιμέρους αγώνες: Ο πρώτος θα γίνει το Σάββατο 16 Νοεμβρίου και ο δεύτερος την Κυριακή 17 του μήνα. Η εκκίνηση και για τους δύο αγώνες θα είναι στις 10:30 και η διαδρομή η ίδια, Ν.Ο.Χ - πλήρης περιστροφή νησίδας Θοδωρού - Ν.Ο.Χ., αποστάσεως 12 ναυτικών μιλίων.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν σκάφη καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club και J24 (ξεχωριστή Κλάση) με έγκυρο πιστοποιητικό καταμέτρησης.
Η απονομή των επάθλων για γίνει στον χώρο του Ι.Ο. Χανίων μετά το πέρας του αγώνα της Κυριακής (17/11). Αθλοθέτης είναι το Πολυτεχνείο Κρήτης."