Ο Casey Kohlmeier, αστυνομικός του τμήματος του Pontiac του Illinois και βετεράνος της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, θάφτηκε με τον αγαπημένο του σκύλο και συνεργάτη, Draco, ύστερα από θανατηφόρα σύγκρουση του περιπολικού στο οποίο επέβαιναν, με φορτηγάκι.

Στις 30 Οκτωβρίου, ο Jason Collins ετών 33, οδηγώντας ένα ημιφορτηγό, προσέκρουσε βίαια στο όχημα στο οποίο επέβαινε ο άτυχος αστυνομικός με το σκύλο του.

Ο Collins, σύμφωνα με βίντεο από κάμερα ασφαλείας, πριν τo δυστύχημα βρισκόταν επί πέντε ώρες σε μπαρ, ενώ από τα αποτελέσματα αιματολογικής εξέτασης που ακολούθησε μετά το τραγικό συμβάν, προέκυψε πως τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα του, είχαν υπερβεί το επιτρεπόμενο όριο.

Ο ίδιος, είπε στην αστυνομία πως κοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι και έτσι τράκαρε το περιπολικό.

Αστυνομικός και σκύλος, θάφτηκαν στις 2 Νοεμβρίου με στρατιωτικές τιμές, την ίδια στιγμή που σύσσωμο το αστυνομικό σώμα, αλλά και η οικογένεια του θύματος κάνουν λόγω για μία πραγματικά συντριπτική απώλεια.

Ο James Woolford, διευθυντής της αστυνομίας, δήλωσε πως το κενό της απώλειας του 29χρονου θύματος, δεν πρόκειται να αναπληρωθεί, ενώ ο αστυνόμος Dan Davis έκανε ειδική αναφορά στο πόσο προσιτό άτομο ήταν ο άντρας, ακόμη και την ώρα που βρισκόταν σε υπηρεσία. «Με τον που τον γνώριζες», συμπλήρωσε «είχες την αίσθηση ότι τον ήξερες χρόνια».

Σημειώνεται πως ο Casey, είχε κερδίσει πολλές διακρίσεις και τιμητικά μετάλλια, κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Η υπόθεση πλέον βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης, με το δράστη να αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών.

zougla.gr με πληροφορίες από DailyMail.co.uk

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook