Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του διπλού φονικού στις Παπαδάτες Μακρυνείας που συντάραξε την τοπική κοινωνία αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο.

Ο 63χρονος δράστης καταδικάστηκε σε δις ισόβια, 3 χρόνια φυλάκιση για παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή, 2.000 ευρώ πρόστιμο για παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή και διαρκή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Θυμίζουμε ότι ο 63χρονος κατηγορούμενος, πριν από περίπου ένα χρόνο πυροβόλησε εν ψυχρώ με δίκανο ένα ζευγάρι γειτόνων στην αυλή του σπιτιού τους μετά από έντονη λογομαχία για μία…καμινάδα.

Τον κύκλο των καταθέσεων άνοιξε, η 19χρονη κόρη του ζευγαριού των θυμάτων η οποία ήταν και αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία των γονιών της.

Ο δράστης που μεταφέρθηκε από πολύ νωρίς στο δικαστικό μέγαρο Αγρινίου, παρακολουθούσε την διαδικασία ανέκφραστος, ενώ κατά την απολογία του υποστήριξε ότι δέχτηκε επίθεση από τα θύματα και έσπευσε να πάρει το όπλο του για να τους εκφοβίσει.

«Έβλεπα σκιές δεν κατάλαβα τι έγινε, θόλωσα, έφυγα από το σημείο με το όπλο μου και είχα σκοπό να αυτοκτονήσω», ανέφερε, ενώ έπειτα από ερώτηση του Εισαγγελέα συνέχισε ζητώντας συγγνώμη από τα αδέρφια του και την κοινωνία…

Πηγή:cityvoice.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook