Πρόκειται για έναν νεαρό 24 ετών που έπεσε από την ταράτσα πολυκατοικίας και με αυτόν τον τραγικό έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας στο Βύρωνα και οι περίοικοι σοκαρίστηκαν από το θέαμα. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για αυτοκτονία

Δυστυχώς όπως αποδείχθηκε το περιστατικό συνδέεται με την εξαφάνιση ενός 24χρονου με σοβαρά προβλήματα υγείας από το σπίτι του την περασμένη Τετάρτη τα ξημερώματα.

Οι γονείς του είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία και είχαν δηλώσει την εξαφάνιση. Ο 24χρονος είχε αφήσει σημείωμα που τους είχε θέσει σε συναγερμό.

Λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε θεωρήθηκε σχεδόν δεδομένο ότι κινδυνεύει η ζωή του, κανείς ωστόσο δεν περίμενε να επιβεβαιωθούν οι φόβοι με τόσο τραγικό τρόπο.

\"Τραγική

Ηταν νεκρός στον ακάλυπτο και δεν έβλεπε κανείς το πτώμα

Όλα δείχνουν ότι ο νεαρός ανέβηκε μέχρι την ταράτσα της πολυκατοικίας και από κει έπεσε στο κενό, από ύψος 6 ορόφων στον ακάλυπτο.

\"Συγκλονισμένοι

Δυστυχώς οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο όταν το πρωί αποκαλύφθηκε το τραγικό περιστατικό δεν μπορούσαν να κάνουν το παραμικρό.

Σύμφωνα με τους ενοίκους της πολυκατοικίας ήταν αδύνατο να διαπιστωθεί ο θάνατος του παιδιού καθώς ο ένοικος του διαμερίσματος που έχει θέα στο σημείο που κατέληξε το σώμα του έλειπε τις δύο τελευταίες ημέρες.

\"Το

Σήμερα το πρωί και κατά τη διάρκεια εργασιών αποκαλύφθηκε το τραγικό περιστατικό και ενημερώθηκαν οι γονείς του νεαρού που μάταια των αναζητούσαν.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook