Πρόκειται για έναν νεαρό 24 ετών που έπεσε από την ταράτσα πολυκατοικίας και με αυτόν τον τραγικό έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας στο Βύρωνα και οι περίοικοι σοκαρίστηκαν από το θέαμα. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για αυτοκτονία

Δυστυχώς όπως αποδείχθηκε το περιστατικό συνδέεται με την εξαφάνιση ενός 24χρονου με σοβαρά προβλήματα υγείας από το σπίτι του την περασμένη Τετάρτη τα ξημερώματα.


Οι γονείς του είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία και είχαν δηλώσει την εξαφάνιση. Ο 24χρονος είχε αφήσει σημείωμα που τους είχε θέσει σε συναγερμό.

Λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε θεωρήθηκε σχεδόν δεδομένο ότι κινδυνεύει η ζωή του, κανείς ωστόσο δεν περίμενε να επιβεβαιωθούν οι φόβοι με τόσο τραγικό τρόπο.

Τραγική κατάληξη στο θρίλερ της εξαφάνισης του 24χρονου - ΦΩΤΟ NEWSIT

Ηταν νεκρός στον ακάλυπτο και δεν έβλεπε κανείς το πτώμα

Όλα δείχνουν ότι ο νεαρός ανέβηκε μέχρι την ταράτσα της πολυκατοικίας και από κει έπεσε στο κενό, από ύψος 6 ορόφων στον ακάλυπτο.

Συγκλονισμένοι όλοι στη γειτονιά του 24χρονου στον Βύρωνα - ΦΩΤΟ ΝΕWSIT

Δυστυχώς οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο όταν το πρωί αποκαλύφθηκε το τραγικό περιστατικό δεν μπορούσαν να κάνουν το παραμικρό.

Σύμφωνα με τους ενοίκους της πολυκατοικίας ήταν αδύνατο να διαπιστωθεί ο θάνατος του παιδιού καθώς ο ένοικος του διαμερίσματος που έχει θέα στο σημείο που κατέληξε το σώμα του έλειπε τις δύο τελευταίες ημέρες.

Το τυφλό σημείο στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας - ΦΩΤΟ NEWSIT

Σήμερα το πρωί και κατά τη διάρκεια εργασιών αποκαλύφθηκε το τραγικό περιστατικό και ενημερώθηκαν οι γονείς του νεαρού που μάταια των αναζητούσαν.

newsit.gr