Μία ακόμα σοκαριστική υπόθεση βιασμού παιδιού στο Πακιστάν βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά το θύμα είναι ένα 4χρονο κοριτσάκι που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από κληρικό, ο οποίος διηύθυνε σχολείο στη Βεχάρη του Πακιστάν.

Σύμφωνα με την τοπική αγγλόφωνη εφημερίδα Tribune, ο πατέρας του παιδιού το πήγε στο σχολείο για την πρώτη ημέρας της θρησκευτικής αγωγής.

Εκεί συνάντησε τον διευθυντή και κληρικό, ο οποίος του ζήτησε να μεταφέρει το κοριτσάκι στο γραφείο του, με το πρόσχημα ότι θα την έφερνε σε επαφή με τα άλλα παιδιά.

Όταν αργότερα ο πατέρας επέστρεψε για να πάρει την κόρη του, του είπαν ότι βρισκόταν στο γραφείο του κληρικού. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη, όμως, και ο κληρικός άφαντος, με αποτέλεσμα ο πατέρας να σπάσει την πόρτα.

Συγκλονισμένος αντίκρισε το παιδί του λιπόθυμο στο δάπεδο, στη συνέχεια το μετέφερε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε βιαστεί. Η μικρή υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη.

Οι τοπικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του κληρικού, ο οποίος παρέδιδε μαθήματα σε άλλα 70 παιδιά, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής πραγματοποίησαν διαδήλωση διαμαρτυρίας με σκοπό και ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να μποϊκοτάρουν τα μαθήματα θρησκευτικής αγωγής.

protothema.gr