Μία ακόμα σοκαριστική υπόθεση βιασμού παιδιού στο Πακιστάν βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά το θύμα είναι ένα 4χρονο κοριτσάκι που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από κληρικό, ο οποίος διηύθυνε σχολείο στη Βεχάρη του Πακιστάν.

Σύμφωνα με την τοπική αγγλόφωνη εφημερίδα Tribune, ο πατέρας του παιδιού το πήγε στο σχολείο για την πρώτη ημέρας της θρησκευτικής αγωγής.

Εκεί συνάντησε τον διευθυντή και κληρικό, ο οποίος του ζήτησε να μεταφέρει το κοριτσάκι στο γραφείο του, με το πρόσχημα ότι θα την έφερνε σε επαφή με τα άλλα παιδιά.

Όταν αργότερα ο πατέρας επέστρεψε για να πάρει την κόρη του, του είπαν ότι βρισκόταν στο γραφείο του κληρικού. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη, όμως, και ο κληρικός άφαντος, με αποτέλεσμα ο πατέρας να σπάσει την πόρτα.

Συγκλονισμένος αντίκρισε το παιδί του λιπόθυμο στο δάπεδο, στη συνέχεια το μετέφερε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε βιαστεί. Η μικρή υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη.

Οι τοπικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του κληρικού, ο οποίος παρέδιδε μαθήματα σε άλλα 70 παιδιά, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής πραγματοποίησαν διαδήλωση διαμαρτυρίας με σκοπό και ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να μποϊκοτάρουν τα μαθήματα θρησκευτικής αγωγής.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook