Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
Για αύριο Κυριακή 10/11, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με αύξηση της θερμοκρασίας έναν με δύο βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπονται λίγες νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
Για αύριο Κυριακή 10/11, προβλέπεται αίθριος καιρός με αύξηση της θερμοκρασίας έναν με δύο βαθμούς Κελσίου και ανέμους απο νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και ίδιους ανέμους.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
Για αύριο Κυριακή 10/11, ο καιρός θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας

Αίθριο καιρό περιμένουμε στην Ιεράπετρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης έως 5 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται καθαρός ουρανός, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
Για αύριο Κυριακή 10/11, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν άπνοια. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ασθενών ανέμων έως 2 μποφόρ.

meteo.gr