Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, και ενισχυμένη με την παρουσία του Βασίλη Σαντριά από την πρώτη ομάδα, η Κ19 του Α.Ο. Χανιά, διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα Νέων της Football League.
Το συγκρότημα του Κώστα Βερναδάκη επιβλήθηκε στο γήπεδο Αγίων Αποστόλων του Φωκικού με το ευρύ 4-0, σκορ που βάσει ευκαιριών ίσως μοιάζει και… φτωχό.
Από νωρίς ο ΑΟΧ έδειξε τις διαθέσεις του αφού άνοιξε το σκορ στο 11\’ με τον Φέζγκα από \”ασίστ\” του Σαντριά. Νωρίτερα (7\’) ο Παπαδάκης είχε αστοχήσει σε πέναλτι (απόκρουση του Τράκα).
Στο 20\’ ο Σαντριάς με φάουλ έκανε το 2-0 και στο 38\’ ο ίδιος από κεφαλιά-πάσα του Λεβεντάκη απέφυγε και τον γκολκίπερ για το 3-0.
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 72\’ με εξαιρετικό σουτ με το αριστερό ο Μάνικος.
Οι νικητές είχαν και δυο δοκάρια, στο 30\’ από γύρισμα του Σαντριά και απομάκρυνση του Καραχρήστου και στο 52\’ από σέντρα του ίδιου παίκτη και κεφαλιά του Λεβεντάκη.
Α.Ο. Χανιά: Σαρτζετάκης (75\’ Κουκάκης), Μάνικος (75\’ Μήτρου), Σταθινάκης, Φυντικάκης, Πάτας, Γιακουμάκης, Σαντριάς (61\’ Παρέλλης), Σάμπα (68\’ Καλανδράνης), Φέζγκα (72\’ Αμαξόπουλος), Μαν. Παπαδάκης, Λεβεντάκης.

Φωκικός: Τράκας, Πέτρου (64\’ Κουτσογιάννης), Τοπούζι, Καραχρήστος, Κλήμης, Κονταξής, Παζάς, Μαλόκου (32\’ Καρδαράς), Δήμου (75\’ Σορώκος), Κατσουλιέρης, Πανάγος.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook