Μια εφαρμογή για συσκευές Android υπόσχεται να διατηρήσει μια αξιοπρεπή σύνδεση στον Ιστό, έστω και σε χαμηλές ταχύτητες, ακόμη και όταν το σήμα είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Το Be-Bound βασίζεται στο δίκτυο 2G.
«Ξεκινήσαμε με μια απλή παρατήρηση. Ο καθένας έχει αντιμετωπίσει προβλήματα σύνδεσης, ακόμη και σε κλειστούς χώρους, όπως το τρένο, το μετρό, στο εσωτερικό κτιρίου ή σε άλλες περιοχές με χαμηλή συνδεσιμότητα», εξήγησε ο Albert Szulman, διευθύνων σύμβουλος της Be-Bound.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη από το Google Play, ενώ οι χρήστες θα κληθούν να πληρώσουν για τη χρήση της με ειδικά προπληρωμένα «credits» που ονομάζονται Be-Miles.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η εφαρμογή είναι πολύ φτηνότερη από τα κόστη περιαγωγής και έτσι είναι ιδανική για ταξίδια στο εξωτερικό. Ενσωματώνει λειτουργίες email, καιρικού δελτίου, ειδήσεων και χρήση του Twitter.

Μάλιστα, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ακόμη και όταν δεν υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης το Be-Bound μπορεί να χρησιμοποιηθεί, παρέχοντας ταχύτερη σύνδεση στον Ιστό και μειώνοντας τη χρήση των δεδομένων.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook