Μία γυναίκα που έχει δοκιμαστεί με επιτυχία, όπως είπε χαρακτηριστικά, προτείνει ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης για δήμαρχο Αθηναίων. Την Γιάννα Αγγελοπούλου, καθώς όπως δήλωσε μπορεί να ξαναπροσφέρει τη λάμψη που είχε η πόλη το 2004.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο κ. Στυλιανίδης έκανε πρόταση να μη δώσει χρίσματα η ΝΔ στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τάχθηκε υπέρ της στήριξης της Γιάννας Αγγελοπούλου για τον δήμο Αθηναίων.

«Η πρωτεύουσα σήμερα έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια, την ανθρωπιά και τη διεθνή ακτινοβολία, που διέθετε κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αυτό μπορεί να της το ξαναπροσφέρει μόνο μια ισχυρή προσωπικότητα, που δοκιμάστηκε με επιτυχία και απέδειξε την αποτελεσματικότητά της, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στυλιανίδης.

Σε ό,τι αφορά την Τρόικα σημείωσε πως «οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να συνεχιστούν. Οχι, όμως, άλλοι φόροι. Οχι άλλα μέτρα που εξαθλιώνουν...». Ο πρώην υπουργός έκανε λόγο για αδιέξοδο από τη διαχειριστική προσέγγιση στην οικονομία, επικρίνοντας τα περί ισοδύναμων μέτρων και θύμισε τη φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «Πολιτική με μαθηματικά δεν γίνεται».

iefimerida.gr