Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, όταν μία οικογένεια αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια της την Παρασκευή.

Όλα άρχισαν, όταν η Μπέθανι  Άρσεναξ έπεσε θύμα απαγωγής από τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της με τον οποίο χώρισαν, γιατί η άτυχη γυναίκα εδώ και χρόνια υπέφερε από ενδοοικογενειακή βία στα χέρια του.

Ο 29χρονος πρώην της Μπέθανι,  Σκοτ Τόμας, μην αντέχοντας τον χωρισμό τους, την απήγαγε το βράδυ της Τετάρτης, ενώ εκείνη ήταν κοντά σε ένα κέντρο ημερήσιας φροντίδας. Μάλιστα, φέρεται να την έσπρωξε με βία στο αυτοκίνητό του, αφήνοντας το μόλις δύο ετών παιδί τους μόνο του μέσα στο όχημα της Μπέθανι.  Στην συνέχεια την οδήγησε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι σε μια απομονωμένη περιοχή της πόλης Ντουσόν, όμως δεν υπολόγισε την  οικογένεια της πρώην συζύγου του, που άρχισε να ψάχνει παντού να την βρει και δεν έχασε καθόλου χρόνο.

Μέλη της οικογένειας πέρασαν και από το κρησφύγετο του Σκοτ και τότε άκουσαν μια γυναικεία κραυγή από το εσωτερικό. Χωρίς να το σκεφτούν στιγμή μπήκαν μέσα και άρχισαν να μαχαιρώνουν τον Σκοτ, ο οποίος είχε χτυπήσει σε τέτοιο βαθμό την Μπέθανι που το σώμα της είχε γεμίσει πληγές και έτρεχαν παντού αίματα. 

«Ήταν σαν σκηνή σε ταινία», είπε ένας συγγενής της Μπέθανι και πρόσθεσε πως «εάν δεν είχαμε επέμβει, τώρα θα ήταν εκείνη η νεκρή και όχι ο Σκοτ».

Η Μπέθανι σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε σε κοντινή κλινική και τώρα βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ ο πρώην σύζυγός της είναι νεκρός.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook