Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την συνέχεια των πρωταθλημάτων, που συμμετέχουν, οι περσινοί διεκδικητές του τίτλου στα Χανιά, Πανακρωτηριακός και Κισαμικός, έδωσαν φιλικό παιχνίδι στα Καθιανά. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη φιλική νίκη με 3-1 σκοράροντας στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Για τον Πανακρωτηριακό ήταν ένα «τεστ» εν όψει του… αποχαιρετιστήριου παιχνιδιού στο Περιφερειακό με τον Ακρίτα (8/5) αλλά και ακόμα μια ευκαιρία για τον προπονητή, Νότη Ματιγάκη, να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παιδιά της παιδικής ομάδας τα οποία όπως ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν θα αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας.

Από την άλλη ο πρωτοπόρος του ομίλου τίτλου της Α’ ΕΠΣΧ, Κισαμικός, προετοιμάζεται για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ιωνία (7/5) και σίγουρα το φιλικό με την ομάδα του Ακρωτηρίου αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να «μετρήσει» δυνάμεις.

Για τους νικητές δύο φορές σκόραρε, από ισάριθμες «ασσίστ» του Κισσανάκη, ο Κλωθάκης ενώ το άλλο γκολ το σημείωσε ο επανακάμψας από τραυματισμό, Τζιγκουνάκης.

Στα αξιοσημείωτα για την ομάδα του Καστελίου και η χρησιμοποίηση του 15χρονου Θοδωρή Σκαλιδάκη κάτω από τα δοκάρια, όπου τα πήγε περίφημα.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης