Τελευταία ενημέρωση 16:45

Στο αίμα βάφτηκε η Κυριακάτικη βόλτα στο Ρέθυμνο, για μια παρέα Χανιωτών μοτοσικλετιστών, καθώς στην επιστροφή τους στα Χανιά, λίγο μετά τις 3 μμ, δύο απο αυτούς ενεπλάκησαν σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, επι της εθνικής οδού, στο Πλατάνι, στην ευθεία λίγο πριν τον κόμβο της Σούδας που οδηγεί προς τον Ναύσταθμο Κρήτης.

Και οι δύο, 30 και 42 ετών αντίστοιχα, οδηγώντας τις μοτοσικλέτες τους συνεκρούσθησαν, πρώτα ο ένας απο τα αριστερά και στην συνέχεια και ο άλλος απο πίσω με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε μια 35χρονη γυναίκα, με έναν συνεπιβάτη.

\"\"

Με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διεκομίσθησαν στο Νοσοκομείο Χανίων, οι δύο οδηγοί των μοτοσικλετών καθώς και η οδηγός του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 30χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα και διασωληνώθηκε. Ο 42χρονος μοτοσικλετιστής έχει πολλαπλά κατάγματα αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του, ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι η 35χρονη οδηγός του αυτοκινήτου, η οποία έχει υποστεί ισχυρό σοκ.

\"\"

Για αρκετή ώρα η κυκλοφορία στην εθνική οδό διεκόπη καθώς είχαν σκορπιστεί παντού τα συντρίμμα των δύο – στην κυριολεξία – διαλυμένων μοτοσικλετών, καθώς και διάφορα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Πυροσβέστες απο την Π.Υ. Χανίων καθάρισαν τον δρόμο και μετά και τις μετρήσεις απο την αστυνομία, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία.

\"\"

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, την στιγμή που ο πρώτος μοτοσικλετιστής επιχειρούσε προσπέραση στο αυτοκίνητο απο αριστερά, κάτι συνέβη, και τα δύο οχήματα συγκρούσθηκαν με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο και ο δεύτερος μοτοσικλετιστής που ακολουθούσε.

Πάντως τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος ερευνώνται απο τις αστυνομικές αρχές.

\"\"

Ναπολέων Σαραντίδης
[email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook