Ένα κρανίο και δύο οστά, τα οποία εικάζεται πως ανήκουν στην 52χρονη μητέρα από το Νέο Πετρίτσι Σερρών, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανισθεί από τον περασμένο Μάιο, ανέσυραν από βαθύ γκρεμό του όρους Μπέλες, άνδρες της ΕΜΑΚ, της πυροσβεστικής και της αστυνομίας. 
Όπως μετέδωσε νωρίτερα το portal της Αγγελικής Νικολούλη, τα ευρήματα θα σταλούν για εξέταση DNA στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να συγκριθούν με το γενετικό υλικό της άτυχης γυναίκας.
Οι Αρχές έφτασαν στο σημείο, μετά από υπόδειξη του φερόμενου δράστη, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της 52χρονης και υπέδειξε στους αστυνομικούς το γκρεμό που πέταξε το πτώμα.
Η δύσκολη επιχείρηση, ξεκίνησε στις 08.30 το πρωί της Κυριακής και σ΄ αυτήν πήραν μέρος τριάντα αστυνομικοί, πυροσβέστες και άνδρες της ΕΜΑΚ βοηθούμενοι από ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Δέθηκαν με ιμάντες και κατέβηκαν στην απόκρημνη χαράδρα που έχει κλίση 95%. Ταυτόχρονα βρέθηκαν και οι παντόφλες που φορούσε το θύμα, τις οποίες και αναγνώρισε ο γιος της. 
Το πρωί οδηγήθηκε στον ανακριτή Σερρών, ο 62χρονος φερόμενος δράστης, συγχωριανός και φίλος του θύματος, ο οποίος ζήτησε και έλαβε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. 
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook