Η Στέλλα συγκρούεται με τον Αλέξη όταν μαθαίνει ότι της είπε ψέματα για να συναντήσει την Ελπίδα. Η Κάτια εκφράζει στο Σωτήρη τη γνώμη της για το άτομό του και του ξεκαθαρίζει ότι θεωρεί ότι δεν του χρωστάει τίποτα. Η Ελπίδα αποκαλύπτει στον Αλέξη ότι φοβάται ότι η Ξένια είναι επικίνδυνη. Στο μεταξύ, ο Φιλίππου έρχεται στην εταιρία ψάχνοντας στην Ξένια, αλλά τελικά μαθαίνει νέα της με άλλο τρόπο.

Ο Αλέξης υπόσχεται στην Ελπίδα να την προστατεύσει από κάθε μελλοντικό σχέδιο της Ξένιας και προσπαθεί να την πείσει να πάρει μέτρα εναντίον της. Παράλληλα, Σωτήρης βάζει λόγια στη Λίλιαν και την κάνει να τσακωθεί με το Φάνη. Ο Χάρης με την Ελπίδα συζητούν για την Ξένια και η Ελπίδα σκέφτεται ότι έχει μια ιδέα για το πού μπορούν να την βρουν. Φεύγουν με το Χάρη για να την αναζητήσουν..

Ο Γιάννης ρωτάει με αγωνία την Ελπίδα αν αγαπάει πραγματικά τον θείο του. Η Ζέτα και ο Ηλίας έρχονται πιο κοντά, ενώ παράλληλα η Βάσω προσπαθεί να παρηγορήσει την Τόνια, που δεν την προσέλαβαν στον ραδιοφωνικό σταθμό, προτείνοντάς της, να δουλέψει στην εταιρεία της Κάτιας. Η Λίλιαν καλεί την \’Ελενα στο μαγαζί και, ανήσυχη για τη σχέση της με τον Φάνη, της μεταφέρει όσα έμαθε από τον Σωτήρη σχετικά με την Τόνια…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook