Ολομέτωπη επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς τονίζοντας ότι «εκλογές θα γίνουν το 2016», επισημαίνοντας ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν πιστεύει την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε.
«Έχετε χάσει την αίσθηση του μέτρου και της σοβαρότητας κ. Τσίπρα. Ξεκινήσατε την πρόταση μομφής για να μας ρίξετε και στο τέλος μας ζητάτε να πέσουμε μόνοι μας; Δε θα σας κάνουμε τη χάρη» είπε ο κ. Σαμαράς.
«Εκλογές θα γίνουν το 2016 κ. Τσίπρα» σημείωσε ο πρωθυπουργός, λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παίζει επικίνδυνο παιχνίδι την ώρα που η χώρα διαπραγματεύεται με τους δανειστές.
Η ΔΤ θα μετακομίσει στο Ραδιομέγαρο που έχει πληρωθεί από τον ελληνικό λαό, τόνισε, κάνοντας λόγο για την «αμαρτωλή ΕΡΤ».
«Φτάσατε να ζητάτε από μαθητές να ρίξουν την κυβέρνηση. Απ\’ όλα τα θέματα που μπορούσε να επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση μομφής καταθέτει για εκείνο για το οποίο είναι απομονωμένος. Δεν βρίσκετε ανταπόκριση από τον κόσμο. Παίζεται θέατρο με μια πρόταση μομφής που ξέρετε ότι δεν πρόκειται να περάσει» είπε μεταξύ άλλων.
«Τη στιγμή που η χώρα γίνεται παράγοντας σταθερότητας εύχομαι να μην επιθυμείτε να πέσει η χώρα στην αστάθεια» πρόσθεσε.
«Η θεατρική παράσταση απέτυχε, γιατί δεν ήταν καν θέατρο. Ηταν καραγκιόζ μπερντές» ανέφερε.
Απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε στίχους από Σαίξπηρ, λέγοντας: Από το σοβαρό στο γελοίο η απόσταση είναι μικρή. Από το γελοίο στο σοβαρό είναι τεράστια».
«Η Ελλάδα θα έχει βγει από το Μνημόνιο κι εσείς θα τσακώνεστε για το πώς θα αναδιαπραγματευτείτε. Η Ελλάδα έχει πετύχει την πιο θεαματική μείωση επιτοκίων και εσείς ακόμη ψάχνετε πώς θα μειώσετε τα επιτόκια» σημείωσε ο κ. Σαμαράς.
«Δεν είστε εναντίον του Μνημονίου, αλλά εντός των στρεβλώσεων και των κατεστημένων δομών που μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού» συμπλήρωσε.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook