Τα συμβόλαια ως γνωστόν είναι πολλά που λήγουν στον Εργοτέλη, ωστόσο όλοι περιμένουν την συνάντηση Παπουτσάκη – Καραγεωργίου και βέβαια το αποτέλεσμά της, που αναμένεται να σηματοδοτήσει την έναρξη των συνομιλιών με τους παίκτες. 
Υπάρχουν όμως και δύο πρωτοκλασάτοι  ποδοσφαιριστές που είναι πιθανόν να αποτελέσουν \”μήλον της έριδος\” παρότι δεσμεύονται βάσει συμβολαίου. Πρόκειται για τους Σέρχιο Λεάλ και Μάρις Βερπακόφσκις. Ακριβά συμβόλαια και για να είμαστε ρεαλιστές, με τα χρήματα που παίρνουν δεν προσέφεραν όσα περίμεναν στον \”κιτρινόμαυρο\” στρατόπεδο, όταν αποφάσιζαν να τους εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας. 
Οι διοικούντες της Κρητικής ομάδας, φημολογείται πως έμαθαν για μια πρόταση που έχει ο Λεάλ από σύλλογο της Λατινικής Αμερικής. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με τα λεγόμενα του Ουρουγουανού, ο οποίος έχει πει κατά καιρούςσε διάφορα \”πηγαδάκια\” πως δεν θα ήταν αρνητικός να επιστρέψει στην πατρίδα του, δυσκολεύουν την παραμονή του στο νησί, εκτός και αν η πρόταση που θα φτάσει στη \”Στεργιογιάννη\” είναι τέτοια που θα αξίζει τον κόπο να τεθεί υπό συζήτηση. 
Όσον αφορά στην περίπτωση του Βερπακόφσκις, ενδιαφέρον για τον Λετονό υπάρχει από σύλλογο της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Σε γενικές γραμμές ο \”Βέρπα\”, φέτος τα πήγε θετικά, όμως στον Εργοτέλη δεν θα έλεγαν όχι σε μια καλή πρόταση, αν έβρισκαν δηλαδή την ευκαιρία να ξεφορτωθούν το \”βαρύ\” συμβόλαιο ενός παίκτη, που αν και φορ, χρησιμοποιείται από τον Καραγεωργίου στις άκρες για να μην μείνει στον πάγκο. 
Ο  τρόπος που αρέσει στον Καβαλιώτη τεχνικός να αγωνίζεται, είναι με δυνατό και ψηλό φορ, να σπάει τη μπάλα δεξιά και αριστερά και το κυριότερο να παίζει σωστά την τακτική. Ο Λετονός είναι παίκτης της αντεπίθεσης, που αν σε βρει \”μπόσικο θα σε \”σκοτώσει\” , όμως είπαμε, ο \’Κάρα\” θέλει τακτική. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook