Την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει άμεσα πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και την υπόθεση των ναυπηγείων εξέφρασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό, «Στο Κόκκινο».

«Πολύ σύντομα θα ικανοποιηθεί ο κ. Βενιζέλος που αδημονεί για εξεταστική επιτροπή για τα ναυπηγεία».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για παλικαρισμούς ορισμένων που θέλουν να δίνουν «και στο ληστή ψωμί και στο χωροφύλακα χαμπέρι» και αποκάλυψε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα ζητήσει σήμερα συνάντηση με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το θέμα της ΕΡΤ.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή ψηφοφορία, η κ. Κωνσταντοπούλου μίλησε για 153 βουλευτές που συναποφασίζουν και συνεχίζουν να κυβερνούν διαχειριζόμενοι την αποσύνθεσή τους ενώ τόνισε ότι πλέον δε δίνει κανένα άλλοθι σε όσους διακυβερνούν αλλά και σε όσους τους νομιμοποιούν καταστροφικά.

Παράλληλα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στη στάση που τήρησε η ΔΗΜΑΡ η οποία βρίσκεται «σε πλήρη αναντιστοιχία με την εντολή των βουλευτών που έχουν δώσει αυτά τα χαμηλά ποσοστά».

Κλείνοντας, η κ. Κωνσταντοπούλου προανήγγειλε ότι ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης είναι μετρημένος όπως φάνηκε χθες από τη διάθεση όλων των κυβερνητικών στελεχών και του «πρωθυπουργικού ανδρείκελου».

enikos.gr