Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου ενός 30χρονου από το Νεοχώρι Ηλείας, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, που βρέθηκε νεκρός νωρίς το πρωί της Κυριακής σε χαντάκι στο 1ο χλμ της επαρχιακής οδού Καρδιακαυτίου- Δήμητρας.
Αν και σε κοντινή απόσταση από τον άτυχο άνδρα βρέθηκαν πλαστικά θραύσματα που πιθανότατα ανήκουν σε μηχανή ιδιοκτησίας του, μέχρι αργά χθες το απόγευμα δεν είχε εντοπιστεί το δίκυκλο, γεγονός που πυκνώνει το μυστήριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Patrisnews.com, το σενάριο να τραυματίστηκε θανάσιμα όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, και στη συνέχεια άγνωστοι να αφαίρεσαν το δίκυκλο συγκεντρώνει μέχρι στιγμής τις περισσότερες πιθανότητες.
Ωστόσο εάν δεν βρεθεί το όχημα δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.
Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίσθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής από διερχόμενο οδηγό, ο οποίος και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Στο σημείο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έφτασαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης αλλά και της Τροχαίας, οι οποίοι ερεύνησαν προσεκτικά το χώρο προκειμένου να εξακριβώσουν τις συνθήκες θανάτου του άτυχου άνδρα.

Το γεγονός ότι αν και υπήρχαν θραύσματα από δίκυκλο, αυτό δεν ήταν δυνατόν να εντοπισθεί, θορύβησε τους αστυνομικούς που άρχισαν πλέον να ερευνούν προς κάθε κατεύθυνση χωρίς να μπορούν να αποκλείσουν οποιοδήποτε σενάριο.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook