Σε 11 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε ένας άντρας από τις ΗΠΑ μετά από σεξουαλική επαφή που είχε με τη κολοκύθα του γείτονά του αλλά και με μια πλαστική φουσκωτή βάρκα!

Ο 34χρονος Εντγουιν Τσαρλς Τομπεργκτα από το Χάμιλτον του Οχάιο των ΗΠΑ ομολόγησε την ενοχή του για την κατηγορία της προσβολής της δημοσίας αιδούς – αλλά παραδέχθηκε επίσης την τάση του να «έλκεται» από φουσκωτά είδη.

Ο Τομπέργκτα συνελήφθη όταν βγήκε γυμνός από την πίσω πόρτα του σπιτιού του, στο φως της ημέρας, με σκοπό να παραδοθεί στις περίεργες σεξουαλικές του ορμές μη λαμβάνοντας υπόψη του ότι βρισκόταν σε κοινή θέα παρουσία μάλιστα και παιδιών.

Και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 34χρονος είχε πιαστεί στα πράσα να ερωτοτροπεί με αλλόκοτα φετιχ αντικείμενα. Τον Αύγουστο του 2011, σύμφωνα με τη Mirror, είχε συλληφθεί ξανά για ανάλογη αξιόποινη πράξη, κάνοντας σεξ με μια ροζ φουσκωτή πισίνα ενώ το 2002 πιάστηκε να κάνει σεξ με μια φουσκωτή κολοκύθα που αποτελούσε μέρος στολισμού του γείτονά του για τον εορτασμό του Halloween.

Ο δικαστής Τσαρλς Πάτερ χαρακτήρισε τις πράξεις του «άσεμνες» και « κάτι που η κοινωνία δεν πρόκειται να ανεχθεί.

Αν μη τι άλλο, αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου, ο Τομπέργκτα δήλωσε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους για τις πράξεις μου. Θέλω να φτιάξω τη ζωή μου και να παρατήσω όλες αυτές τις ανοησίες».

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook