Ο Τζώνη Καλημέρης δεν δίστασε να μιλήσει για όλα στην χθεσινή συνάντησή που είχε με δημοσιογράφους. Τοποθετήθηκε και σχολίασε τόσο τα του οίκου του, όσο και των άλλων, αφού δεν είχε πρόβλημα να σχολιάσει την αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου από το MEGA.

"Έπρεπε να έχει φύγει από το κανάλι εδώ και καιρό καθώς ύστερα από τόσα χρόνια είχε...ιδρυματοποιηθεί στον ίδιο σταθμό και πλέον η μόνη του διέξοδος ήταν ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ".

Σε ό,τι αφορά στην Ελένη Μενεγάκη: "Για να κάνει σώου, θα πρέπει να σταματήσει τα μεσημέρια"!

Η νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά δεν τον ενθουσίασε: "Πιστέυω πως ο Νίκος Μουτσινάς πρέπει να παρακολουθήσει την εκπομπή του για να μπορέσει να τη βελτιώσει. Μάλιστα του προτείνω να έχει σταθερά δίπλα του τρεις γυναικείες παρουσίες προκειμένου να υπάρχει ένα concept τύπου "Οι άγγελοι του Νίκου"!

Άλλες ειδήσεις που προέκυψαν είναι πως το "Greek IDOL" δεν θα επανέλθει, ότι η Ανθή Σαλαγκούδη ΔΕΝ μετακομίζει στην Κάντζα, αφού ο σταθμός δεν θα βγάλει πρωινή ζώνη, ενώ θα δούμε τέσσερα "Τσαντίρια" μετά τον Απρίλιο!

Ακόμα, η Ελένη Τσολάκη θα αξιοποιηθεί σε μια νέα εκπομπή, μετά τον Φεβρουάριο, ενώ τότε θα ξεκινήσει και ο Χρήστος Φερεντίνος. Πιο σύντομα, θα αρχίσει και η νέα εκπομπή του Γιώργου Χατζηπαύλου που θα έχει στοιχεία stand up comedy!

Σε ό,τι αφορά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο Τζώνη Καλημέρης είπε: "Είναι κακή. Αυτό που πρέπει να κάνει η Ναταλία είναι να προσαρμόσει το σώου στην προσωπικότητά της"...

zappit.gr