Την ελπίδα πως θα ευοδωθούν οι προσπάθειες για την δημιουργία ενός καινούργιου τουριστικού \”προιόντος\” με τους διαβόητους ομαδικούς γάμους Κινέζων, εκφράζει η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων, η οποία ανέλαβε την φιλοξενία και διαμονή Κινεζικής αντιπροσωπείας που επισκέφθηκε τα Χανιά απο την Σαγκάη.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης \”μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων, καταφέραμε να έρθει στα Χανιά, αντιπροσωπία από την Σαγκάη, προκειμένου να δει τις ομορφιές του τόπου μας και να δημιουργήσουμε την προοπτική να γίνουν τα Χανιά ένας από τους προορισμούς για την τέλεση γάμων Κινέζων πολιτών όπως άλλωστε συμβαίνει και σε άλλα νησιά.
Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων ανέλαβε την φιλοξενία και τη διαμονή των συγκεκριμένων αντιπροσώπων της Περιφέρειας της Σαγκάης και τουριστικών πρακτόρων και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων τους ξεναγήσαμε προκειμένου να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγάρακη, την κυρία Ζησούλη Μαρία, ειδική σύμβουλο της Περιφέρειας Κρήτης, το Δήμο Χανίων, το ΕΒΕΧ και όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της προσπάθειας, για την άψογη συνεργασία τους, και ευελπιστούμε ότι με συντονισμένες προσπάθειες θα καταφέρουμε να ανοίξουμε ένα ακόμα σημαντικό κεφάλαιο του τουρισμού του Νομού Χανίων και της Κρήτης γενικότερα.\”

Οι πρώτοι γάμοι αναμένεται να τελεσθούν απο 16 ζευγάρια Κινέζων, οι οποίοι θα ενώσουν τις ζωές τους στα Χανιά, τον Απρίλιο του 2014.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook