Συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί , αύριο Τετάρτη 13.11. και ώρα 11:00, στην αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, με αντικείμενο την επίσημη παρουσίαση της 1ης Έκθεσης αποκλειστικά για την Ελλάδα - Τουρισμός, Πολιτισμός, Γαστρονομία - "Grekland Panorama", που θα διοργανωθεί 14-15 και 16 Φεβρουαρίου 2014 στην Στοκχόλμη, στη Σουηδία.

Στόχος της παρουσίασης σε στελέχη και φορείς του τουριστικού και παραγωγικού κλάδου είναι η ανάλυση των ευκαιριών εξωστρέφειας και της δυναμικής που μπορεί να αξιοποιήσει η χώρα μας, στην πρώτη αυτή και μοναδική έκθεση για την Ελλάδα στο κέντρο της Σκανδιναβίας 

Στο πάνελ, εκτός του κεντρικού ομιλητή, κ. Λεωνίδα Μπαμπάνη, της “North Events”, που διοργανώνει την έκθεση, θα χαιρετήσουν η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κα. Θεανώ Βρέντζου, ο κ. Ανδρέας Μεταξάς, με την ιδιότητα του ως Επίτημος Πρόξενος της Σουηδίας στο Ηράκλειο, ο κ. Νίκος Χαλκιαδάκης -Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου- το Επ/ριο Ηρακλείου και ο ΕΟΤ. 

Η έκθεση "Grekland Panorama" τελεί Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου. 

Μεγάλοι Χορηγοί και Εκθέτες είναι οι TUI FRITIDSRESOR, APOLLO KUONI, AIRTOURS, VING, TEMA RESOR, SAS – Scandinavian Airlines, & FONTANA.

Η “Grekland Panorama” παρουσιάστηκε ήδη χθές, στο ξενοδοχείο AVRA CITY, στο κέντρο της πόλης των Χανίων, με μεγάλη συμμετοχή και έντονο ενδιαφέρον ενώ σήμερα θα παρουσιαστεί στο Ρέθυμνο , στις 18:30 στα Γραφεία του Συλλόγου Ξενοδοχείων Ρεθύμνης, Παπαναστασίου 3. 

Πληροφορίες σχετικά με την έκθεση : http://www.panoramagreece.com/downloads/catalogue.pdf και στην εταιρία “North Events”